Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2017 15:53 - Разрушаване на табутата. Валери Симеонов
Автор: ssvetozar Категория: Политика   
Прочетен: 677 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По повод истерията на турско-мафиотските сили в България във връзка с избирането на Валери Симеонов за заместник министър-председател и без да си правя розови илюзии, все пак ще отбележа, че това назначаване е светъл лъч в мрака на най-голямото световно зло - политическата коректност.

Ще напомня неговото изказване, което възбуди омразата на турко-мафиотите:



"България е изправена пред пропастта на етническа криза. Два противоположни и взаимно изключващи се свята са един срещу друг в нашата измъчена родина. Светът на бедните, но плащащи сметките си пенсионери, увисващи на самоделни примки по таваните от болести и безпаричие, и светът на озверелите крадци и насилници, безпаметно пияни след получаване на месечните детски и социални помощи.

Остава въпросът какви са причините част от циганския етнос да се превърне в рушител на държавността и законите, защото хората, които по времето на социализма преди 25 г. работели, пращали децата си на училище, давали принос в създаването на обществени блага, сега се били превърнали в нагли, самонадеяни и озверели човекоподобни, изискващи право на заплати, без да работят, искащи болници, без да са болни, детски за деца, които играят с прасетата на улицата, и майчински помощи за жени с инстинкти на улични кучки.

Безспорен е фактът, че голяма част от циганския етнос живее извън всякакви закони, правила и общочовешки норми на поведение и за тях не важали законите, а кражбата и грабежът се превърнали в начин на препитание, нарушаването на закона – норма на поведение, раждането на деца - в доходоносен бизнес за сметка на държавата.

ДПС узурпира правото на единствен представител на циганския етнос, обещавайки му политическо представителство и малцинствени привилегии, без каквито и да било задължение. ДПС пропагандираше истерична омраза към българския етнос и насаждаше първобитна ксенофобия и самоизолация на турския и цигански етнос, каза още Симеонов."





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssvetozar
Категория: Политика
Прочетен: 776132
Постинги: 485
Коментари: 659
Гласове: 490
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930